sreda, 25. oktober 2017

CHEESECAKE Z JAGODAMI V KOZARCU

Čas priprave: 15min     Cena: 7€

Potrebujemo:

100g polnozrnatih piškotov
200g lahkega sirnega namaza
200g grškega jogurta
3 žlice sladkorja v prahu
2 žlici jagodne marmelade
1,5 žličke limoninega soka
100g svežih jagod

Piškote zdrobimo. Lahko čisto v drobtinice, lahko pa tudi na malo večje kose. Zdrobljene piškote razporedimo po dnu kozarcev. V skledi zmešamo kremni sir, jogurt in sladkor. Mešamo toliko časa, da dobimo enotno in rahlo kremo. Kremo enakomerno razporedimo po kozarcih in jih damo v hladilnik. Jagode narežemo na rezine. V skledo stresemo jagodno marmelado in jo dobro premešamo, ter dodamo limonin sok. Na koncu v jagodno marmelado vmešamo še narezane jagode. Po kremi razporedimo še jagodno zmes. Lahko postrežemo takoj, ali pa vse skupaj pustimo še par ur v hladilniku.


Ni komentarjev:

Objavite komentar